Grote maten werkkleding

Grote maten werkkleding2021-11-30T13:53:48+01:00

Voor grote maten werkkleding bent u aan het juiste adres bij Outfit Company Wear! Al meer dan 25 jaar is Outfit Company Wear dé specialist op het gebied van duurzame bedrijfskleding. Bij ons vindt u van alles. Zo hebben wij onder andere diverse werkkleding, promotiekleding, sportkleding en accessoires in ons assortiment. Als u de verschillen wilt ondervinden of het aanbod in het echt wilt zien, dan kunt u een afspraak maken om langs te komen.

Bij ons vindt u verschillende merken terug in het assortiment. Bekijk hier het gehele overzicht.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Grote maten werkkleding | Outfit Company Wear

Omdat wij vinden dat werkkleding bij elke werknemer lekker moet zitten en goed moet aanvoelen, bieden wij verschillende maten aan. Iedereen is uniek en verschilt dus ook in maten. Om een beter beeld te krijgen van hoe de maten vallen, kunt u het beste een keer langskomen. Hierbij kunnen wij u laten zien hoe de maten vallen en hoe het eruit komt te zien. Zorg ervoor dat elke werknemer zich fijn voelt in de gekozen werkkleding en kies bewust!

Duurzame werkkleding

Naast dat wij u kunnen helpen met grotere maten werkkleding, bieden wij ook gerecyclede werkkleding aan, namelijk Circuwear bij Outfit!

Hierbij worden de afgedragen werkkleren van de werknemers ingenomen. Deze worden verwerkt tot grondstoffen voor andere producten. Met sommige oude bedrijfskleren is het zelfs mogelijk om de kleren te recyclen tot nieuwe stoffen, waarmee de kleding opnieuw kan worden gemaakt. Om aan de relaties en werknemers te laten zien hoe serieus duurzaam ondernemen genomen wordt, wordt er op de bedrijfskleding het Circuwear label geplaatst.

Heeft u nog vragen?

Mochten er nog vragen zijn over de grote maten werkkleding, dan beantwoorden wij deze graag. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant