Op zoek naar passende horecakleding Amsterdam voor uw bedrijf? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor horecakleding Amsterdam van Outfit Company wear. Samen met u gaan we kijken naar een horecakledinglijn die aansluit bij de herkenbaarheid en identiteit die u wilt uitstralen. Belangrijk hierbij is om te kijken naar de werkomstandigheden van uw medewerkers. Onze adviseurs begeleiden u bij het gehele proces, van ontwerp tot de uiteindelijke horecakleding. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot het houden van voorraad en de logistieke afhandeling hiervan. Voor horecakleding Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Meer inspiratie en voorbeelden van onze merken vindt u terug op onze website.

Horecakleding Amsterdam laten verzorgen door Outfit Company Wear

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om uw horecakleding. Wij kunnen de kleding niet alleen produceren, maar wij hebben veel meer services voor u beschikbaar. Zo is het bij ons mogelijk om de kleding helemaal speciaal voor u te laten ontwerpen. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over welke kleding het best bij uw bedrijf past, en de mogelijkheden bespreken. Ook is het mogelijk om de kleding tussentijds bij ons te laten wassen. Wij halen de kleding dan op, laten het wassen en brengen het weer retour. Zo ontzorgen wij u volledig.

Ervaring en kennis van onze specialisten

Een bedrijfslogo is bij ons in professionele handen. Outfit heeft een eigen atelier met ervaren werknemers die als geen ander snappen dat een bedrijfslogo netjes en recht op de kleding moet komen te staan. Op deze manier hebben we alles in huis waardoor wij een maximale kwaliteitscontrole en flexibiliteit kunnen garanderen. Ook kunnen wij hierdoor zeer snel leveren.

Wilt u graag langskomen voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden? Dit is geen enkel probleem. Onze ervaren medewerkers gaan graag met u om tafel en denken mee over de mooiste horecakleding die past bij uw bedrijf en vakgebied. Uiteraard is het ook mogelijk om met eigen ideeën te komen, u kunt alvast inspiratie op doen via onze catalogi op de website.

We zien u snel voor een persoonlijk gesprek!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken