Op zoek naar kleding van gerecycled plastic? Dan kan Outfit Company Wear je zeker verder helpen. Outfit Company Wear zorgt namelijk op een duurzame manier voor recycling van bedrijfskleding.

Wij geven je graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons op nemen.

Duurzame bedrijfskleding en circulair ondernemen

Circulair ondernemen is een deel van milieubewust ondernemen. Het is hiervoor van belang dat bedrijven en organisaties in een productieketen samenwerken. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk materialen te hergebruiken.

Kleding van gerecycled plastic

Circuwear by Outfit zorgt ervoor dat jouw bedrijfskleding op een duurzame manier wordt geproduceerd. Vervolgens zorgen we er ook voor  dat de afgedragen bedrijfskleding weer kan worden hergebruikt en gerecycled tot andere producten en/of kleding.

Aanpak – Kleding van gerecycled plastic

Outfit Company Wear plaatst de kledingcontainer voor de deur, waar je oude en afgedragen bedrijfskleding in kunt deponeren.

Daanra zorgen wij ervoor dat deze periodiek wordt opgehaald en geleegd. Outfit heeft met verschillende partners in de keten afspraken gemaakt. Met behulp van deze bedrijven kunnen wij jouw oude bedrijfskleding een nieuwe bestemming geven.

Bepaal zelf hoe je met ons wilt samenwerken

Je kan zelf bepalen hoe onze samenwerking eruit gaat zien. Op het gebied van samenwerkingen hebben wij drie mogelijkheden:

  1. Full service
  2. Selected by Outfit
  3. Choose your own

Contact – Kleding van gerecycled plastic

Voor vragen met betrekking tot het in gebruik nemen van onze duurzame werkkleding, of vragen over duurzaam ondernemen kun je altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet ? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct