Ben je geïnteresseerd in kleding van petflessen? Dan bent je bij Outfit Company Wear aan het juiste adres. Circuwear by Outfit staat namelijk voor het recyclen van bedrijfskleding. Op die manier maken we bedrijfskleding duurzaam voor alle bedrijven en organisaties die circulair willen ondernemen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder.

Waarom circulair ondernemen?

Circulair ondernemen houdt in dat je als onderneming bewust nadenkt over de herbruikbaarheid en duurzaamheid van alle producten, waaronder ook de werkkleding. Het doel van duurzaam ondernemen, is dat verschillende bedrijven in een keten samenwerken. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk producten op een nuttige manier worden hergebruikt.

Circuwear draagt hieraan bij, omdat wij met verschillende partijen in de productieketen afspraken hebben gemaakt. Op deze manier kunnen wij jouw oude bedrijfskleding duurzaam recyclen.

Circuwear by Outfit – Hoe werkt het?

Circuwear is een onderdeel van Outfit, en met Circuwear willen wij ondernemingen bewust maken van de mogelijkheden van duurzaam ondernemen op het gebied van bedrijfskleding. Wij verzorgen voor je een kledingcontainer, en daarnaast legen wij deze ook regelmatig.

Verder houden wij je op de hoogte en geven alle informatie met betrekking tot de recycle processen.

Over ons – Outfit Company Wear

Al meer dan 25 jaar is Outfit Company Wear een expert op het gebied van bedrijfskleding en accessoires. Of het nu gaat over werkkleding, sportkleding of promotiekleding… bij ons is alles mogelijk. Wij zorgen voor bedrijfskleding wat bij jouw bedrijf past, zowel letterlijk en figuurlijk. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat de kleding goed bij het bedrijf aansluit, maar ook zeker goed zit bij de werknemers!

Contact – Kleding van petflessen

Voor vragen met betrekking tot het in gebruik nemen van onze duurzame werkkleding, het concept Circuwear, of vragen over duurzaam ondernemen kun je altijd vrijblijvend bij ons terecht. Je kunt dan contact opnemen per telefoon, of via de gegevens op de contactpagina.

Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken