Ben je op zoek naar kleding van plastic flessen? Dan is Outfit Company Wear de aangewezen partij voor je. Outfit Company Wear neemt jouw afgedragen bedrijfskleding retour, zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled en wordt verwerkt tot grondstoffen voor andere producten en/of kleding.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker

Jaarlijks wordt er in Nederland al zo’n 160 miljoen kilo aan textiel in de verbrandingsoven gegooid. Katoenteelt is één van de meest vervuilende industrieën wereldwijd. Er worden tijdens de productie veel chemische hulpmiddelen gebruikt, die schadelijk zijn voor het milieu en de katoenplukkers.

Kleding van plastic flessen

De aardbol vervuild en duurzaamheid gaat een steeds belangrijkere rol spelen. Wij van Outfit Company Wear, zijn hierdoor Circuwear by Outfit gestart.

Hoe werkt het? – Circuwear by Outfit

Voor de recycling van kleding heeft Outfit Company Wear afspraken gemaakt met diverse partners om deze kleding een nieuwe bestemming te geven. Wanneer je de bedrijfskleding bij ons aangeschaft heeft, kunnen wij een kledingcontainer meeleveren voor jouw afgedragen bedrijfskleding.

Wij zorgen ervoor dat de kleding periodiek wordt opgehaald, gerecycled en hergebruikt.

Over ons – Kleding van plastic flessen

Outfit Company Wear is al meer dan 25 jaar een specialist op het gebied van bedrijfskleding en accessoires. Het kan gaan over werkkleding, sportkleding of promotiekleding… wij van Outfit Company Wear maken bedrijfskleding wat echt bij jouw bedrijf past, zowel letterlijk als figuurlijk.

Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van jouw bedrijf, moet geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk gewoon lekker zitten. Bij Outfit Company Wear kunnen wij dit allemaal voor jou regelen.

Contact

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden van duurzame bedrijfskleding? Dan kun je altijd contact met ons op nemen. Onze medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Ook kun je ons volgen op Facebook!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken