Bij bedrijfskleding is meer van belang dat alleen een logo. Wij bieden een divers assortiment aan, zodat er voor elk bedrijf passende bedrijfskleding is. Voor alle werkzaamheden zijn wij in staat om hoogwaardige kwaliteit bedrijfskleding te leveren. Onze klanten hebben de keuze uit veel verschillende leveranciers, met ieder hun eigen specialiteit. Op onze site vindt u alvast de informatiefolders van onze leveranciers, om inspiratie op te doen.

Bedrijfskleding Leeuwarden

Bedrijfskleding Leeuwarden heeft een professioneel assortiment

Wij hebben diverse soorten in ons assortiment: werk-, representatie-, sport-, promotiekleding of accessoires. Wij zijn er als bedrijf trots op dat wij een paar grote namen onder onze klanten mogen noemen: Amac, Damen en Bouwcenter. Uw bestelling wordt bij ons professioneel verzorgd. Het atelier zorgt er namelijk voor dat uw wensen tot in detail worden uitgewerkt. Uw bedrijfskleding wordt tot in de puntjes uitgewerkt, dankzij ons professionele team. Dit zorgt ervoor dat wij alleen hoogwaardige kwaliteit kledij afleveren. U heeft hierdoor dus lang plezier van uw bedrijfskleding Leeuwarden.

Bedrijfskleding die er professioneel uitziet

Ervaar de kwaliteit van de bedrijfskleding zelf, door de kleding te komen bekijken in onze showroom. Daarnaast moet de kleding er natuurlijk niet alleen professioneel uitzien, maar ook comfortabel zitten. Dat werkt namelijk voor het personeel een stuk plezieriger. Wij werken volgens onze missie: Bedrijfskleding maken die écht past! Wij vinden het fijn om vooraf uw wensen en behoeften te bespreken, zodat wij u gedurende het proces zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het ontwerpproces van Outfit Company Wear? Voor vragen over de bedrijfskleding Leeuwarden, zijn wij altijd bereikbaar per telefoon! Volg ons ook op Facebook!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken