T: 0183 - 634 377

Bedrijfskleding Leeuwarden

Bedrijfskleding Leeuwarden2018-05-25T15:47:56+00:00

Bij bedrijfskleding is meer van belang dat alleen een logo. Wij bieden een divers assortiment aan, zodat er voor elk bedrijf passende bedrijfskleding is. Wij bieden voor elk soort werkzaamheid de beste kwaliteit bedrijfskleding. Onze klanten hebben de keuze uit veel verschillende leveranciers, met ieder hun eigen specialiteit. Op onze site kunt u de informatiefolders van onze leveranciers vinden, u kunt alvast inspiratie opdoen.

Bedrijfskleding Leeuwarden heeft een professioneel assortiment

Wij hebben diverse soorten kleding in ons assortiment: werkkleding, representatiekleding, sportkleding, promotiekleding of accessoires. Wij zijn er als bedrijf trots op dat wij een paar grote namen onder onze klanten mogen noemen: Amac, Damen en Bouwcenter. Uw bedrijfskleding wordt bij ons professioneel verzorgd. Het atelier zorgt er voor dat uw wensen tot in detail worden uitgewerkt. Uw bedrijfskleding wordt tot in de puntjes uitgewerkt, dankzij ons professionele team in ons atelier. Er worden bij ons alleen hoogwaardige bedrijfskleding afgeleverd. U heeft hierdoor dus lang plezier van uw bedrijfskleding Leeuwarden.

Bedrijfskleding die er professioneel uitziet

U kunt de kwaliteit van de bedrijfskleding Leeuwarden zelf ervaren, een groot aantal kledingstukken staan uitgestald in onze showroom. De kleding moet er natuurlijk niet alleen professioneel uitzien, maar ook comfortabel zitten. Het werk zal hierdoor voor het personeel een stuk plezieriger volbracht worden. Wij werken volgens onze missie: Bedrijfskleding maken die écht past! Wij vinden het fijn om vooraf uw wensen en behoeften te bespreken, zodat wij u gedurende het proces zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het ontwerpproces van Outfit Company Wear? Mochten u vragen hebben over de bedrijfskleding Leeuwarden, dan kunt u ons altijd bellen!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct