Bent u op zoek naar Mascot bedrijfskleding? Dan zit u bij Outfit Company Wear op de juiste plek! Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod aan duurzame bedrijfskleding van verschillende merken waaronder Mascot. Outfit Company Wear is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van bedrijfskleding & accessoires.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Mascot werkkleding en veiligheidsschoenen

Mascot produceert werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit. De kleding is gericht op professionals en medewerkers die werkzaam zijn op het gebied van service, transport en industrie. De kleding is gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design. Bij Outfit Company Wear kunt u de kleding van Mascot helemaal naar uw eigen persoonlijke stijl laten aanpassen. Door ons Full service concept kunnen we onze klanten maximaal ontzorgen. Wij zorgen voor advies op maat over het samenstellen van de bedrijfskleding, het ontwerp en de productie, het borduren/bedrukken, vertellen en reparatie, voorraadbeheer, orderpicking, managementrapportages en het logistieke aspect.

Over ons

Zoals eerder benoemd kunt u bij Outfit Company Wear terecht voor duurzame bedrijfskleding. Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn met hun bedrijfskleding voorzien van een eigen identiteit. Bovendien moet de kleding naast dat het er goed uit ziet ook gewoon lekker zitten. Naast het laten personaliseren van bedrijfskleding met uw logo. Kunt u bij ons ook custom made huisstijlkleding laten maken. Onze stylistes maken en ontwerpen de patronen zelf en in samenwerking met genormeerde fabrikanten in het verre oosten en Europa wordt u bedrijfskleding gemaakt.

Informeer naar alle mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor Mascot bedrijfskleding? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers helpen u dan graag verder. Ook bent u welkom bij ons in de showroom in Gorinchem. Hier gaan we graag met u aan de tafel om al uw wensen te bespreken.

Blijft op de hoogte van onze ontwikkelingen en nieuws! Volg ons op Facebook.

Graag tot ziens bij Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken