Bent u op zoek naar Mascot werkkleding winkels? Dan bent u bij Outfit Company Wear aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod aan werkkleding van o.a. het merk Mascot. Onze medewerkers staan met liefde en plezier voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ervaar de kwaliteit van de bedrijfskleding zelf, door de kleding te komen bekijken in onze showroom in Gorinchem.

Vraag meer informatie aan via ons contactformulier.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Mascot werkkleding winkels | Outfit Company Wear is uw partner!

Bij Outfit Company Wear kunt u terecht voor een zeer groot assortiment aan moderne werkschoenen van Mascot met innovatieve materialen. Het merk Mascot richt zich op een grote selectie werkkleding waarbij de focus ligt op hoge kwaliteit. De werkkleding van Mascot is ‘Tested to Work’ door middel van gebruikerstests, laboratoriumtests en kwaliteitscontroles, hierdoor heeft u gegarandeerd werkkleding met een goede pasvorm, die comfortabel zit en beschikt over een goed design.

Wie zijn wij?

Al meer dan vijfentwintig jaar is Outfit Company Wear specialist op het gebied van duurzame bedrijfskleding & accessoires. Wij hebben niet alleen werkkleding, maar beschikken ook over sportkleding en/of promotiekleding. Outfit Company Wear zorgt ervoor dat de identiteit van jouw bedrijf zichtbaar wordt in de kleding.

We werken via onze FITT-methodiek: full service, identiteit, team & toepassing. We ontzorgen u van A tot Z! Zo zorgen we voor de werkkleding, plaatsen we de logo’s en doen we verstelwerkzaamheden. Ook kunnen we zorgen voor de voorraad, orderpicking, verpakking en logistiek via ons eigen magazine.

Neem contact met ons op!

Vragen in uw zoektocht naar Mascot werkkleding winkels? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder. Heeft u andere vragen? Of wilt u kennismaken met onze FITT-methodiek? Geen probleem! Mail voor een afspraak naar info@outfit.nl of bel 0183-634377.

Volg ons ook op Facebook!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken