Organic work clothes

Organic work clothes2021-11-30T13:51:41+01:00

Bent u op zoek naar organic work clothes? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Outfit Company Wear! Wij bieden namelijk werkkleding aan die gemaakt zijn door duurzame productie. Ons bedrijf staat al meer dan 25 jaar bekend als specialist op het gebied van duurzame bedrijfskleding en accessoires. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar sportkleding, promotiekleding of werkkleding, bij ons vindt u het allemaal!

Wilt u onze artikelen eens in het echt bekijken? Maak dan gerust een afspraak om langs te komen.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Organic work clothes | Outfit Company Wear

Onze missie is om duurzame bedrijfskleding te maken die echt bij uw bedrijf past. Het is belangrijk dat de bedrijfskleren passen bij de identiteit van uw bedrijf. Natuurlijk moeten de kleren ook lekker zitten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om eens langs te komen bij ons in de winkel. U kunt hier rustig de kleren passen en aanvoelen. Ons pand is gevestigd in Gorinchem, wat goed te bereiken is vanuit andere steden.

Circulair ondernemen

Omdat wij ervoor gekozen hebben om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen, is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor circulaire bedrijfskleding. Deze bedrijfskleren zijn gemaakt van gerecyclede werkkleding. Als u ervoor kiest om gebruik te maken van circulaire bedrijfskleding, zorgen wij ervoor dat u een container krijgt waarin de afgedragen werkkleding ingedaan kan worden. Van deze kleren worden nieuwe grondstoffen gemaakt, waar vervolgens de nieuwe werkkleren van gemaakt kunnen worden, lekker duurzaam toch?  Omdat u met deze bedrijfskleren kunt laten zien hoe duurzaam u bezig bent, krijgt u het Circuwear label. Hiermee laat u een goede indruk achter bij uw relaties en medewerkers.

Heeft u nog vragen?

Mochten er nog vragen bij u opkomen over de organic work clothes, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Via ons contactformulier kan de vraag eenvoudig gesteld worden. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn bij Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant