Werkbroek grote maten

Werkbroek grote maten2021-12-06T13:54:00+01:00

Bent u op zoek naar werkbroek grote maten voor uw werknemers? Bij Outfit Company Wear vindt u een groot aanbod aan bedrijfskleding. Wij hebben dan ook verschillende werkbroeken die wij kunnen aanbieden. U kunt ervan uit gaan dat alle merken die wij aanbieden, duurzaam gemaakt zijn. Onze missie is om u te voorzien van bedrijfskleding die echt bij de identiteit van uw bedrijf past.

Als u het gehele assortiment van ons wilt bekijken, dan kunt u dat hier zien.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Werkbroek grote maten | Outfit Company Wear

Het kan lastig zijn om de juiste werkbroeken te vinden in grote maten. Gelukkig heeft Outfit Company Wear een divers aanbod hierin voor u. Zo kunt u zelf ondervinden welke werkbroek er het best bij uw bedrijf past. Doordat ons bedrijf alleen duurzame bedrijfskleding verkoopt, kunt u er zeker van zijn dat u zich zal kunnen onderscheiden in de competitieve markt. Wist u dat het bij ons zelfs mogelijk is om met onze specialisten aan de slag te gaan om geheel eigen bedrijfskleding te ontwerpen?

Circulaire bedrijfskleding bij Outfit Company Wear

Om helemaal voor duurzaam te gaan, kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe bedrijfskleding te laten maken van de afgedragen bedrijfskleren. Hierbij worden de oude bedrijfskleren opgehaald, waar vervolgens grondstoffen van worden gemaakt. Deze grondstoffen kunnen weer worden gebruikt bij het produceren van de nieuwe bedrijfskleren. Mochten de oude bedrijfskleren in nog erg goede staat zijn, dan is het zelfs mogelijk dat hier nog nieuwe stoffen van worden gemaakt.

Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben met betrekking op de werkbroek grote maten, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste bedrijfskleding!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant