Werkbroek Helly Hansen

Werkbroek Helly Hansen2021-11-30T13:56:03+01:00

Bent u op zoek naar een werkbroek Helly Hanson, voor uw werknemers? Dan bent u aan het juiste adres bij Outfit Company Wear! Wij beschikken namelijk over allerlei duurzame merken, waaronder Hally Hansen. Al meer dan 25 jaar staan wij bekend als de duurzame bedrijfskleding specialist. Omdat wij het erg belangrijk vinden dat de werkkleding aansluit bij de identiteit van het bedrijf en de werknemers, zullen wij u helpen om u hier zo goed mogelijk in te begeleiden.

Wilt u een overzicht zien van over welke merken wij allemaal beschikken? Bekijk deze dan hier.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Werkbroek Helly Hanson | Outfit Company Wear

Voor technische werkkleding moet u bij het merk Helly Hanson zijn. Ook is het een duurzaam merk, zoals de rest van onze merken. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen bij dit merk, nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze winkel. Hier vindt u alle artikelen van Helly Hanson. Omdat wij willen dat elke werknemer zich goed voelt in zijn of haar werkkleding, bieden wij hier ook de mogelijkheid om de kleren te passen. Zo weet u meteen hoe ze aanvoelen en zitten.

Circuwear by Outfit

Wist u dat het bij ons mogelijk is om uw bedrijfskleding te laten recyclen en er zelfs nieuwe kleren van te laten maken? Laat uw bedrijf nieuwe stappen nemen in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en kies voor gerecyclede bedrijfskleding! Van de oude werkkleding worden grondstoffen gemaakt, waarmee de nieuwe kleren worden geproduceerd. Ook is het met sommige oude werkkleding mogelijk om de stoffen te produceren tot nieuwe stoffen.

Heeft u nog vragen?

Mochten er nog vragen bij u opkomen over de werkbroek Helly Hanson, dan kunt u altijd contact opnemen. Hier kunt u ons contactformulier invullen. Tot snel bij Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant