Bent u op zoek naar werkkleding bouw? Dan bent u bij Outfit Company Wear aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van bedrijfskleding en kunnen u hierdoor uitgebreid adviseren. Er zijn bij ons verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken, zo hebben wij verschillende pakketten zodat u zelf kunt bepalen welke diensten u bij ons afneemt en waar u voor betaalt.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek!

Werkkleding bouw laten verzorgen door Outfit Company Wear

Bij Outfit Company Wear zit u helemaal goed als het gaat om bedrijfskleding. Door onze ervaring en kennis kunnen wij niet alleen de mooiste bedrijfskleding produceren, het is bij ons ook mogelijk om de kleding te laten ontwerpen, verstellen, bedrukken en leveren. Daarnaast hebben wij nog extra services. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de kleding door ons te laten wassen. Dan halen wij de bedrijfskleding voor u op en brengen het na de wasbeurt ook weer retour. Wij kunnen u dus op elk gebied ontzorgen!

In ons eigen atelier werken ervaren specialisten met maar één doel: Een goed product afleveren. Wij begrijpen als geen ander dat bijvoorbeeld het bedrijfslogo op de juiste manier netjes op de kleding moet komen te staan. Dankzij ons eigen atelier hebben wij een uitstekende kwaliteitscontrole en kunnen we ook razendsnel leveren.

Advies nodig bij het laten maken van bedrijfskleding?

Mocht u nog twijfelen over de bedrijfskleding die u wilt bestellen, dan helpen wij u graag. Onze ervaren medewerkers gaan met u om tafel om samen uw wensen en ideeën te bespreken. Ook zorgen wij er altijd voor dat de ontwerpen passen bij de cultuur van uw bedrijf.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken