Bent u op zoek naar Werkkleding Nijmegen? Dan bent u bij Outfit Company Wear aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van het ontwerpen en produceren van bedrijfskleding voor allerlei soorten bedrijven. Ons eigen atelier staat klaar om voor u de mooiste en best passende bedrijfskleding te maken.

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Neem dan contact op!

Werkkleding Nijmegen laten verzorgen door Outfit Company Wear

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om uw bedrijfskleding. Wij kunnen de kleding niet alleen produceren, maar wij hebben veel meer services voor u beschikbaar. Zo is het bij ons mogelijk om de kleding helemaal speciaal voor u te laten ontwerpen. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over welke kleding het best bij uw bedrijf past, en de mogelijkheden bespreken. Ook is het mogelijk om de bedrijfskleding tussentijds bij ons te laten wassen. Wij halen de kleding dan op, laten het wassen en brengen het weer retour. Zo ontzorgen wij u volledig.

Ervaring en kennis van onze specialisten

Een bedrijfslogo is bij ons in professionele handen. Outfit heeft een eigen atelier met ervaren werknemers die als geen ander snappen dat een bedrijfslogo netjes en recht op de kleding moet komen te staan. Op deze manier hebben we alles in huis waardoor wij een maximale kwaliteitscontrole en flexibiliteit kunnen garanderen. Ook kunnen wij hierdoor zeer snel leveren.

Wilt u graag langskomen voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden? Dit is geen enkel probleem. Onze ervaren medewerkers gaan graag met u om tafel en denken mee over de mooiste bedrijfskleding die past bij uw bedrijf en vakgebied. Uiteraard is het ook mogelijk om met eigen ideeën te komen, u kunt alvast inspiratie op doen via onze catalogi op de website.

We zien u snel voor een persoonlijk gesprek!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken