Duurzame bedrijfskleding op maat – copy

Duurzame bedrijfskleding op maat – copy2021-05-26T10:55:28+02:00

Bent u op zoek naar duurzame bedrijfskleding op maat? Goede keuze! Bij Outfit Company Wear hebben we hier al 25 jaar ervaring mee. Inmiddels hebben we een vakkundig team verzamelt die raadt weet met al uw vragen en behoefte! Ook wanneer u uw bedrijfskleding op maat gemaakt wil hebben, is dit mogelijk! Onze ontwerpers en stylisten gaan graag voor u aan de slag en laten u een verbluffend resultaat zien. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Ontzorgen | Outfit Company Wear

Ontzorgen vinden we bij Outfit Company Wear enorm belangrijk. Door onze ervaring weten we precies waar de klant dit ontzorgen nodig heeft. Zo bieden we aan om de logistieke rompslomp op ons te nemen. Zo kunnen wij de gebruikte bedrijfskleding ophalen wanneer u ervoor kiest deze te recyclen. Daarna zorgen we dat de nieuw kleding weer netjes bij uw personeel terecht komt. Ook bieden we de mogelijkheid aan om uw bedrijfskleding te wassen. Deze komen we dan op vaste momenten ophalen. Wij zorgen dat deze gewassen worden en daarna weer netjes op een vast moment terugkomen bij uw personeel. Meer weten over onze aanvullende services?

Duurzame bedrijfskleding op maat

Wanneer u kiest voor duurzame bedrijfskleding op maat, zal u in gesprek gaan met onze ontwerpers en stylisten. Deze nemen uw wensenlijstje op. De kleuren, maten en eisen worden doorgenomen om er zeker van te zijn dat onze ontwerpen zullen voldoen aan uw wensen. Uiteraard komen de ontwerpers met een custom design. U kunt hier nog aanvullende wensen aan toevoegen. Stap voor stap zorgen wij dat er een ontwerp komt, die volledig voldoet aan uw wensen. We begeleiden u compleet in dit proces. Meer weten over dit proces? Volg ons op LinkedIn en we nemen u mee in huidige projecten, ontwikkelingen en meer!

Contact | Outfit Company Wear

Bent u benieuwd geworden naar onze duurzame bedrijfskleding op maat? Dat horen we graag! Ons personeel vertelt u graag meer en beantwoordt graag al uw vragen. Mocht u liever online contact met ons willen? Dan kan dat via het contactformulier onderaan deze pagina. Ook is er de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Hier kunt u de kwaliteit van Outfit Company Wear zelf ervaren en ontdekken of duurzame bedrijfskleding op maat iets voor u is! Wij zijn al enthousiast! We hopen u ook! Zien of spreken we u snel bij Outfit Company Wear?

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant