Bent u op zoek naar bedrijfskleding horeca? Dan bent u bij Outfit Company Wear op de juiste plek! Wij kunnen voor u een gehele kledinglijn ontwerpen die past bij de identiteit van uw bedrijf. Onze specialisten gaan dagelijks aan de slag om de mooiste bedrijfskleding te maken. Wij werken met o.a. Chaud Devant en Greiff. Dit zijn twee kwalitatieve horeca merken die veelvuldig gebruikt worden. De kleding kan gepersonaliseerd worden door middel van het borduren of drukken van logo’s op de kleding.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op dan gaan wij met u in gesprek!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Bedrijfskleding horeca | Outfit Company Wear is uw partner!

Kleding in de horeca moet voldoen aan een aantal normen, maar u wilt natuurlijk ook dat het er trendy uit ziet. Daarom kunt u bij Outfit Company Wear terecht voor kwalitatieve en eigentijdse horeca kleding van de merken Chaud Devant en Greiff. Hierdoor ziet uw personeel er representatief uit. De kleding kan zo gemaakt worden, dat het bij de identiteit van uw bedrijf past. Ons team gaat voor u aan de slag om een kledinglijn te ontwerpen die voldoet aan al uw eisen. Zo kunnen we niet alleen uw logo op de kleding laten borduren of drukken, maar kunnen we ook custom made huisstijlkleding laten ontwerpen. Dit heeft niemand anders!

Over ons

Outfit Company Wear bestaat al 25 jaar lang. In deze jaren hebben wij veel ervaring op kunnen doen. Als bedrijf richten wij ons graag op duurzame bedrijfskleding & accessoires. Onze visie is dan ook om hiermee onderscheid te maken in de huidige competitieve markt. Onze specialisten werken met de drive om een geweldig product af te leveren. Dit alles wordt in ons atelier en magazijn in Gorinchem gerealiseerd. U kunt bij ons ook langskomen in de showroom om alle kleding te bekijken.

Wilt u meer informatie?

Heeft u nog vragen over bedrijfskleding horeca? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u langskomen in Gorinchem dan kunnen we samen met u rondom de tafel gaan zitten om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag met de realisatie van uw nieuwe horeca kleding.

Volgt u ons al op Facebook? Blijf op de hoogte!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken