Corporate bedrijfskleding

Corporate bedrijfskleding2021-11-30T13:58:35+01:00

Voor corporate bedrijfskleding bent u aan het juiste adres bij Outfit Company Wear! Wij beschikken namelijk over verschillende duurzame bedrijfskleding merken. Het maakt voor ons niet uit of u op zoek bent naar sportkleding, promotiekleding, werkkleding of accessoires, wij hebben het allemaal! Onze missie is om u aan bedrijfskleding te helpen die echt bij de identiteit van het bedrijf past. Natuurlijk moeten de kleren ook lekker zitten. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Bent u benieuwd naar over welke merken wij allemaal beschikken? Bekijk ze dan hier.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Corporate bedrijfskleding | Outfit Company Wear

Bedrijfskleding is één van de manieren voor offline communicatie. Met de juiste bedrijfskleding kunt u zich namelijk onderscheiden van de concurrent. Het zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling. Natuurlijk zorgt het ook voor herkenbaarheid. Ook zorgt de juiste bedrijfskleding voor contact momenten. Klanten gaan namelijk de specifieke kleren herkennen. Vaak zijn werknemers ook trots op het werk dat ze doen. Door bedrijfskleding geeft u de medewerkers een gevoel van trots en verbondenheid, wat ook weer uitgestraald zal worden.

Duurzaam gerecyclede bedrijfskleding

Bij Outfit Company Wear is het mogelijk om van oude bedrijfskleding, nieuwe bedrijfskleding te produceren. De oude bedrijfskleren zullen worden verwerkt tot grondstoffen. Deze kunnen worden gebruikt bij het maken van andere producten. Met bepaalde stoffen is het zelfs mogelijk om de oude kleren te recyclen tot nieuwe stoffen. Jaarlijks wordt er zo’n 160 miljoen kilo textiel in de verbrandingsovens gegooid. Hiermee is de textielproductie één van de meest vervuilende industrieën. Zet daarom stappen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en kies voor Circuwear!

Heeft u nog vragen?

Mochten er nog vragen zijn over de corporate bedrijfskleding, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan door ons contactformulier in te vullen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant