Custom made bedrijfskleding

Custom made bedrijfskleding2021-10-27T10:26:14+02:00

Op zoek naar custom made bedrijfskleding? Outfit Company Wear is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van duurzame bedrijfskleding, geheel op maat gemaakt. Van kleding tot accessoires; bij ons shopt u het allemaal. Custom made werkkleding moet de identiteit van uw organisatie uitdragen. Vraag gratis meer advies aan! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

What fits you?

Op maat gemaakte bedrijfskleding die echt past. Daar gaat Outfit Company Wear voor! Unieke kleding in de huisstijl van het bedrijf. Goed om te benoemen is dat u zelf kiest welke samenwerking u met ons aan gaat. Er zijn 3 verschillende concepten.

Kiest u voor full service? Dan ontzorgen we u maximaal in bijvoorbeeld het ontwerp, de bewerking en het kleding beheersysteem. Voor advies op maat vragen we u een formulier in te vullen. Onze kledingexpert zal u vervolgens verschillende opties toesturen. Tot slot kunt u ook zelf uw kleding kiezen vanuit onze catalogi. Bekijk de catalogi direct!

Duurzame bedrijfskleding

Duurzaam geproduceerde bedrijfskleding houdt in dat alle kledij op een eerlijke en milieuvriendelijke manier geproduceerd is. Hier kiest Outfit Company Wear bewust voor! U betaalt de eerlijke prijs voor kleding die kwalitatief hoog is. Ook onze custom made bedrijfskleding valt hier onder. Op onze website vindt u verschillende voorbeeldcases zodat u alvast inspiratie kunt opdoen! We nemen graag de tijd voor u om een prachtige duurzame collectie te ontwerpen. Van het borduren tot logo’s, tot het verstellen van de kleding. U kunt alle aspecten van A tot Z bij ons bedrijf onderbrengen.

Contact opnemen

Wilt u vandaag nog informatie ontvangen over ons assortiment? Laat uw gegevens achter via het onderstaande contactformulier. Ook kunt u op de hoogte blijven van onze nieuwste samenwerkingen via social media. We hopen snel met u in contact te komen!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant