Duurzame bedrijfskleding ontwerpen

Duurzame bedrijfskleding ontwerpen2022-06-08T12:00:49+02:00

Wilt u graag duurzame bedrijfskleding ontwerpen? Bij Outfit Company Wear zitten echte designers en ontwerpers die dit werk voor u uit handen kunnen nemen. Wilt u wel zelf bij het proces betrokken worden en heeft u al concrete ideeën voor uw nieuw duurzame bedrijfskleding? Deze mogelijkheid is er zeker! Dan betrekken we u graag bij dit proces en staan onze designers te popelen om alles over uw ideeën te horen!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Bedrijfskleding laten ontwerpen

U kunt bij Outfit Company Wear naast onze vaste modellen ook kiezen voor een custom made design. Dit houd in dat er een ontwerp wordt gemaakt welke alleen voor uw bedrijf is. Unieke kleding die zonder twijfel de show zullen stelen tijdens de werkzaamheden die uw bedrijf uitvoert. Er wordt dan gekeken naar uw bedrijf, haar identiteit, haar boodschap en haar toekomst. Op die manier bent u er zeker van dat onze designers en ontwerpers met een ontwerp komen die bij uw bedrijf past. We duiken echt in uw bedrijf en willen alle details en informatie hebben voor we aan de slag gaan.

Zelf kleding ontwerpen

Heeft u al een concreet idee van wat u wilt? In alle gevallen is er een meeting met onze designers en ontwerpers. Hierin kunt u uw concrete wensen aangeven en wellicht eerste schetsen laten zien. Onze professionals zullen hier dan kritisch naar kijken en hun ervaringen en adviezen met u delen. Het is natuurlijk fantastisch om te kunnen zeggen dat uw bedrijf zelf heeft bijgedragen in het ontwerp proces. Dit maakt de duurzame bedrijfskleding nog unieker en persoonlijker.

Meer weten? Neem dan vooral een kijkje op onze LinkedIn pagina.

Een afspraak maken

Bent u enthousiast geworden over duurzame bedrijfskleding ontwerpen? Wilt u zelf ervaren wat de voordelen zijn voor uw bedrijf, het milieu en uw personeel? Maak dan een gemakkelijk een afspraak en kom vrijblijvend langs in onze showroom in Gorinchem. Heeft u een vraag, opmerking of aanvraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op! We hopen u snel te zien!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant