Goedkope duurzame bedrijfskleding

Goedkope duurzame bedrijfskleding2021-10-25T14:54:25+02:00

Goedkope duurzame bedrijfskleding voor het werk shopt u bij Outfit Company Wear. In onze showroom vindt u verschillende merken die duurzame werkkleding produceren van hoge kwaliteit! U betaalt de eerlijke prijs voor werkkleding die geproduceerd is zonder dier, mens en milieu te schaden. Of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding of accessoires; Outfit is uw partner bij uitstek.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Goedkope duurzame bedrijfskleding

Onze samenwerkingen

Bij ons kunt u kiezen voor verschillende opties in de aanschaf van goedkope duurzame kleding. Ten eerste kunnen wij uw organisatie full service voorzien van duurzame bedrijfskleding op maat. Kies in dit geval voor standaard kleding of juist kledingstukken op maat. Binnen full service werken kunnen we u ook logistiek en qua voorraad volledig ontzien. Hoe dit precies in zijn werk gaat vertellen we u graag in een afspraak! Ten tweede kunnen wij u ook voorzien van een passend advies, aan de hand van een persoonlijke vragenlijst. Deze kunt u invullen via de website. Tot slot kunt u ook eerst wat ideeën opdoen door samen met ons de catalogi door te nemen. Bekijk deze alvast op onze website!

Goedkope duurzame bedrijfskleding

Goedkope duurzame bedrijfskleding? Het verschil in fast fashion en duurzaam geproduceerde kleding is dat fast fashion misschien goedkoper is, maar u onderaan de streep weldegelijk meer geld betaald. Waarom? De kwaliteit is slechter, en dus sneller aan vervanging toe. Daarnaast wordt er vrijwel niet gekeken naar het productieproces. Kies juist voor duurzame werkkleding die lang meegaat! Altijd beschikbaar voor een eerlijke prijs. Ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie ontvangen

Direct meer weten over de dienstverlening van Outfit Company Wear? Stel uw vraag aan ons! Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Gorinchem. We hopen snel met u in contact te komen. Duurzame bedrijfskleding die écht past. Alleen bij Outfit!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Goedkope duurzame bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant