Bent u op zoek naar Hakro bedrijfskleding? Outfit Company Wear heeft het in huis! Bij ons kunt u terecht voor duurzame bedrijfskleding van o.a. het merk Hakro. Wij maken bedrijfskleding die letterlijk en figuurlijk écht past. In ons atelier personaliseren wij de kleding waardoor het de uitstraling van uw bedrijf heeft. Onze drive is het afleveren van een geweldig product! Kom langs in onze showroom in Gorinchem en kies uit diverse merken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Hakro bedrijfskleding bij Outfit

Bij Outfit Company Wear kunt u terecht voor een groot assortiment bedrijfskleding van vele merken. Onze Hakro bedrijfskleding staat bekend om de diversiteit in kleuren, kwaliteit en de uitstekende pasvorm. Dit merk is daarom ook uitermate geschikt voor promotionele en/of bovenkleding. In ons atelier kunnen wij uw bedrijfslogo of een andere tekst op de kleding borduren en/of bedrukken. Ons doel is een tevreden klant, daarom zullen onze specialisten altijd een geweldig product afleveren.

Duurzame bedrijfskleding

Bij ons kunt u terecht voor duurzame bedrijfskleding. Outfit Company Wear streeft continu naar verbetering van de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Daarom denken wij altijd mee over het onderwerp maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat bij veel van onze klanten hoog in het vaandel staat. We werken alleen samen met partners die de kleding op een eerlijke manier produceren. Bij ons wordt ook bedrijfskleding gerecycled, wij nemen uw afgedragen bedrijfskleding retour. Hierdoor kunnen deze grondstoffen worden gebruik voor andere producten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze Hakro bedrijfskleding? Of wilt u andere dingen weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bij ons langskomen in de showroom in Gorinchem. We gaan graag met u aan tafel om kennis te maken.

Volgt u ons al op facebook? Blijf op de hoogte!

Tot ziens bij Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken