Bent u op zoek naar Helly Hansen bedrijfskleding? Dan bent u bij Outfit Company Wear op de juiste plek! Wij bestaan zijn al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van duurzame bedrijfskleding & accessoires. In ons assortiment hebben wij een verschillende merken, waaronder technische werkkleding van Helly Hansen. In ons atelier kunnen onze specialisten de kleding laten bedrukken met uw logo’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Helly Hansen bedrijfskleding | Outfit Company Wear is uw partner!

Het merk Helly Hansen staat bekend om haar technische werkkleding. Wij hebben onder andere polo’s en vesten. U kunt deze kleding laten omtoveren tot custom made huisstijlkleding. Zo kunnen wij het bedrijfslogo op de kleding borduren, bedrukken en verstellen in ons eigen atelier. Hier werken ervaren specialisten die er alles aan doen om voor u een geweldig product af te leveren.

Over Outfit Company Wear

Outfit Company Wear maakt duurzame bedrijfskleding die bij de identiteit van uw bedrijf past. Daarnaast zorgen we ervoor dat de bedrijfskleding lekker zit en geschikt is voor de werkzaamheden die u er mee gaat verrichten. Bij ons staat daarin het full-service concept centraal.  Om ons te onderscheiden in de competitieve markt hebben wij ervoor gekozen om duurzame bedrijfskleding te verkopen. Organisatie dragen steeds meer bij aan een duurzame corporate identity en dit kan mede door onze bedrijfskleding mogelijk worden gemaakt.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor Helly Hansen bedrijfskleding? Dan helpen wij u graag verder! Ga met ons in gesprek dan kunnen we samen kijken wat er nodig is voor uw unieke en duurzame bedrijfskleding. Ook kunt u altijd even telefonisch contact opnemen via 0183-634 377.

Volgt u ons al op facebook? Blijf op de hoogte!

Tot ziens bij Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken