Helly Hansen werkbroek

Helly Hansen werkbroek2021-12-06T13:51:25+01:00

Bent u op zoek naar een Helly Hansen werkbroek voor de medewerkers in uw bedrijf? Bekijk dan eens het aanbod van Outfit Company Wear! Wij zijn al meer dan 25 jaar dé specialist als het aankomt op duurzame bedrijfskleding. Het maakt voor ons niet uit of het gaat om werkkleding, sportkleding of promotiekleding, wij zorgen ervoor dat het werkkleding wordt dat echt bij uw bedrijf past.

Wilt u weten welke kledingstukken wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk dan hier ons gehele aanbod.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Helly Hansen werkbroek | Outfit Company Wear

Onze showroom is te vinden in Gorinchem. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment met diverse grote merken. Het voordeel van langskomen bij ons is dat u dan meteen de kleren kunt passen. Wij geven u graag advies over welke werkkleding wij u aanraden. Als u voor producten van ons kiest, dan kiest u ook voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Al onze producten zijn namelijk duurzaam gemaakt.

Circuwear by Outfit

Als u uw bedrijf nog verder wilt helpen met het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dan kan je ervoor kiezen om uw oude bedrijfskleding te laten recyclen naar nieuwe bedrijfskleding. De afgedragen bedrijfskleren worden verwerkt tot grondstoffen voor de nieuwe kleren. Mochten de oude bedrijfskleren in nog hele goede staat zijn, dan is het zelfs mogelijk om deze stoffen te recyclen tot nieuwe stoffen.

Neem contact op

Mochten er nog vragen zijn over onze Helly Hansen werkbroek, dan kunnen deze altijd gesteld worden via ons contactformulier. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze showroom!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant