Helly Hansen werkjassen

Helly Hansen werkjassen2021-12-06T13:46:39+01:00

Als u op zoek bent naar Helly Hansen werkjassen, dan bent u aan het juiste adres bij Outfit Company Wear. Wij kunnen namelijk bedrijfskleding geheel naar wens laten maken, waaronder de Helly Hansen werkjassen. De Helly Hansen werkjassen zijn duurzaam gemaakt. Om er zeker van te zijn dat dit de werkjassen zijn die bij uw bedrijf passen, kunt u eens bij ons langskomen. U kunt hier zelf de jassen passen en ondervinden of het een product is waar u naar op zoek bent.

Wilt u ons gehele assortiment bekijken? Bekijk hem dan hier.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Helly Hansen werkjassen | Outfit Company Wear

Al 25 jaar lang is Outfit Company Wear specialist op het gebied van duurzame bedrijfskleding. Naast bedrijfskleding, bieden wij ook nog accessoires aan. Onze missie hierbij is om duurzame bedrijfskleding te maken die echt bij u en uw medewerkers past. Medewerkers moeten zich er comfortabel en zelfverzekerd in voelen. Met duurzame werkkleding, kunt u zich onderscheiden van de concurrenten. U laat hiermee zien dat uw bedrijf duurzaam bezig is en hier om geeft.

Circuwear by Outift

Een manier om u zich te onderscheiden van de concurrenten is om te gaan voor circulair ondernemen. Circuwear by Outfit staat voor het recyclen van bedrijfskleding. Hierbij wordt er afgedragen bedrijfskleding ingenomen, waarvan grondstoffen worden gemaakt. Deze grondstoffen worden gebruikt voor het produceren van andere producten. Mocht de stofkwaliteit van de afgedragen kleding nog in goede staat zijn, dan is het zelfs mogelijk om hier nieuwe stoffen van te maken. Jaarlijks verdwijnt er zo’n 160 kilo textiel in de verbrandingsovens. Hiermee is de textielproductie ook één van de grootste vervuilers.

Heeft u nog vragen?

Bent u geïnteresseerd in onze Helly Hansen werkjassen? Neem dan contact met ons op en bekijk wat de mogelijkheden bij ons zijn. U contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant