Bent u op zoek naar horeca kleding voor uw organisatie? De juiste kleding zorgt voor herkenbaarheid en een professionaliteit. Wij maken horecakleding, die past bij de identiteit van uw bedrijf, de medewerkers. Outfit company wear biedt tijdens het gehele proces volledige service, vanaf het ontwerpen tot de levering van de kleding. Outfit biedt u de mogelijkheid om de kleding voor u op voorraad te houden en de logistieke afhandeling uit handen te nemen. Indien gewenst monitoren wij de voorraad van uw horeca kleding en geven besteladvies op maat. Bekijk op onze website ook eens naar de laatste cases over door ons geleverde kleding.

Horeca kleding laten verzorgen door Outfit Company Wear

Bij Outfit Company Wear zit u helemaal goed als het gaat om bedrijfskleding en horeca kleding. Door onze ervaring en kennis kunnen wij niet alleen de mooiste kleding produceren, het is bij ons ook mogelijk om de kleding te laten ontwerpen, verstellen, bedrukken en leveren. Daarnaast hebben wij nog extra services. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de kleding door ons te laten wassen. Dan halen wij de horeca kleding voor u op en brengen het na de wasbeurt ook weer retour. Wij kunnen u dus op elk gebied ontzorgen!

Een bedrijfslogo is bij ons in professionele handen. Outfit heeft een eigen atelier met ervaren werknemers die als geen ander snappen dat een bedrijfslogo netjes en recht op de kleding moet komen te staan. Op deze manier hebben we alles in huis waardoor wij een maximale kwaliteitscontrole en flexibiliteit kunnen garanderen. Ook kunnen wij hierdoor zeer snel leveren.

Advies nodig bij het laten maken van horeca kleding?

Mocht u nog twijfelen over de horeca kleding die u wilt bestellen, dan helpen wij u graag. Onze ervaren medewerkers gaan met u om tafel om samen uw wensen en ideeën te bespreken. Ook zorgen wij er altijd voor dat de ontwerpen passen bij de cultuur van uw bedrijf.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct