Bent u op zoek naar horeca werkkleding voor personeel? Ga dan met ons in gesprek! Samen creëren we een duurzame kledinglijn die past bij jouw bedrijf.

Straal professionaliteit en herkenbaarheid uit met horeca werkkleding

Bij Outfit Company Wear hebben wij een ruim assortiment aan horecakleding van verschillende merken. Denk hierbij aan Chaud Devant en Greiff. Deze kleding gebruiken wij om een unieke kledinglijn voor jouw horecazaak te realiseren. Graag realiseren we samen jou horecakleding op maat die écht past. Oftewel: kleding die lekker zit voor het personeel én uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat. Tevens willen we onze klanten graag maximaal ontzorgen door middel van ons full-service. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Horeca bedrijfskleding
Duurzame bedrijfskleding
Horecakleding

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Horeca werkkleding voor jouw team!

Dankzij ons full-service concept kun je bij ons terecht voor horeca werkkleding afgestemd op de identiteit van jouw horecazaak. Hiervoor werken we samen met twee speciale merken. Deze merken ontwerpen kledingstukken die uitermate geschikt zijn voor horeca werkzaamheden. Deze kleding is eigentijds, hoog van kwaliteit en ziet er representatief uit. Onze specialisten geven graag advies over:

  • Het samenstellen van een kledinglijn vanuit standaard collecties
  • Ontwerp en productie van custom made huisstijlkleding
  • Bewerken van bedrijfskleding zoals borduren en bedrukken
  • Verstellen en repareren
  • Voorraadbeheer
  • Orderpicking
  • Managementrapportages
  • Logistiek

Specialist in duurzame bedrijfskleding

Outfit Company Wear is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van duurzame bedrijfskleding & accessoires. Wij richten ons vooral op duurzame bedrijfskleding, omdat wij graag een onderscheidende rol maken binnen de huidige competitieve markt. Ben je benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Kom dan eens langs in onze showroom in Gorinchem. Hier kun je ons uitgebreid assortiment bedrijfskleding van diverse grote merken in het echt bekijken. Op deze locatie bevinden zich ook ons magazijn en atelier.

Meer informatie over horeca werkkleding

Heb je vragen over de mogelijkheden met betrekking tot horeca werkkleding? En wil je weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ook kun je ons bellen via 0183-634 377. Wij nodigen je graag uit bij ons aan tafel om eens kennis te maken.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Outfit Choose Your Own

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken