Mascot korte werkbroek

Mascot korte werkbroek2021-09-30T13:45:06+02:00

Als u op zoek bent naar een Mascot korte werkbroek dan kan het bedrijf Outfit Company Wear u helpen! Op het gebied van duurzame bedrijfskleding en accessoires in ons bedrijf al meer dan 25 jaar dé specialist. Bij ons staat duurzaamheid voorop. U kunt er daarom op vertrouwen dat al onze producten op de maatschappelijk verantwoordelijke manier zijn geproduceerd. Outfit Company Wear is gevestigd in Gorinchem. Iedereen kan bij ons terecht, of u nou een particulier bent of een bedrijf, wij helpen u graag.

Wilt u een overzicht aan onze producten zien? Bekijk deze dan hier.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot korte werkbroek

Duurzame bedrijfskleding bij Outfit Company Wear

Omdat duurzame kleding bij ons centraal staat, is er tijdens het maak proces geen invloed geweest op dier, mens en milieu. U kunt bij ons uw eigen stijl bedrijfskleding laten maken. Het gaat niet alleen om het logo dat te zien is, maar ook om jullie verhaal erachter. Mochten jullie al een ontwerp hebben, dan kunnen jullie hiermee naar ons komen. Samen bekijken we hiermee de mogelijkheden. Dat er duurzaam geproduceerd wordt, betekend niet dat onze kwaliteit erop achteruit gaat. Ook houden wij rekening met de speciale wet -en regelgeving die komen kijken bij het produceren van bedrijfskleding.

Maximaal ontzorgen

Bij Outfit Company Wear kunt u ervan uitgaan dat u van A tot Z ontzorgt wordt. U kunt bij ons langskomen voor advies, maar wij kunnen ook naar u toe komen. Al het werk wordt bij ons in het atelier gedaan. Van het borduurwerk tot het produceerwerk. Zoals eerder is vermeldt kunt u bij ons terecht met uw eigen ontwerpen, maar kunnen wij ook ontwerpen voor u maken. Onze medewerkers kunnen samen met u de wensen en eisen voor het ontwerp doornemen en een geheel maken.

Contact

Mocht u bij ons uw Mascot korte werkbroek willen bestellen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Samen kijken we naar een passende oplossing voor uw bedrijfskleding.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Mascot korte werkbroek

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant