Mascot werkkleding

Mascot werkkleding2021-09-30T13:45:58+02:00

Voor Mascot werkkleding bent u bij Outfit Company Wear aan het juiste adres! Onze medewerkers staan voor u klaar om de perfecte werkkleding voor u te ontwerpen. Op het gebied van werk accessoires en bedrijfskleding zijn wij al meer dan 25 jaar specialist. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfskleding goed aansluit bij het bedrijf. U kunt ervan uitgaan dat al onze producten duurzaam worden geproduceerd. Bij het produceren van de bedrijfskleren houden wij rekening met de speciale weg -en regelgeving hiervan.

Wilt u meer weten over de speciale wet -en regelgeving voor werkkleding, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Circulair ondernemen

Het is bij ons mogelijk om uw bedrijfskleding te laten recyclen. Outfit Company Wear neemt de oude bedrijfskleren in beslag en zorgt ervoor dat ze in dit proces worden gebracht. Met de verwerkte kleren worden grondstoffen gemaakt voor andere producten. Duurzaamheid staat bij ons bedrijf voorop. Het recyclen is dus een belangrijk proces voor ons.

Hoe werkt het recyclen precies? Outfit Company Wear heeft afspraken gemaakt met verschillende partners. Als u de kleren wilt recyclen wordt er een container gestuurd. Hier kan al de oude bedrijfskleding in gerecycled worden.

Iedereen mag het weten

Jaarlijks wordt er zo een 160 miljoen kilo textiel in de verbrandingsoven gegooid. Dit is dus een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Als u het Circuwear label op uw bedrijfskleding laat zetten, biedt dit veel aandacht. Uw partners zien meteen dat u duurzaam ondernemen serieus neemt. In 2016 is Outfit Company Wear in de krant verschenen met een artikel over het duurzaam recyclen.

Contact

Heeft u nog vragen over onze Mascot werkkleding? Dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Dit kan door te bellen naar 0183-634 377 of door contact op te nemen door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant