Organic Workwear

Organic Workwear2021-10-27T10:33:46+02:00

Als u uw bedrijfkleding wilt laten maken van organic workwear, neem dan eens contact op met Outfit Company Wear! Bij ons wordt alle kleding op een duurzame manier geproduceerd en bedrukt. De merken die wij gebruiken voor de kleren zijn ook allemaal duurzaam. Ons pand is te vinden in Gorinchem. Hier beschikken wij ook over een grote showroom, waar u al onze kleding en merken kunt bekijken. Hierbij kunt u meteen zelf ondervinden of het een merk is, dat bij de identiteit van uw bedrijf past.

Wilt u eens een kijkje nemen in onze showroom? Maak dan hier een afspraak.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Organic workwear kleding van Outfit Company Wear

Bij ons in het assortiment, bieden wij verschillende bedrijfskleding aan. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor sportkleding, werkkleding, promotiekleding, accessoires etc. Om er zeker van te weten dat u de juiste bedrijfskleding uit zoekt, kunt u het best een keer langskomen in onze showroom. U kunt hierbij de kleding passen en voelen of het comfortabel zit. Want naast dat het er professioneel uitziet, moet er ook heel de dag in gelopen kunnen worden. Onze medewerkers denken graag met u mee en helpen u waar nodig is. Zo weten wij zeker dat u de juiste bedrijfskleding uitkiest!

Oude kleding is nieuwe stof

Wist u dat bij Outfit Company Wear bedrijfskleding wordt gemaakt van “oude” kleren? Wij geven bedrijven de keuze om hun oude versleten bedrijfskleren niet weg te gooien, maar te verzamelen en bij ons in te leveren. Op deze manier kan er van de oude kleren nieuwe grondstoffen worden gemaakt, waarmee weer nieuwe bedrijfskleding geproduceerd kan worden. Zo wordt er minder gebruik gemaakt van textielvervuiling! Als u ervoor kiest om gerecyclede werkkleding te dragen, krijgt u een label. Hiermee kunnen uw partners en klanten zien dat u hier aan deelneemt. Een goede uitstraling dus!

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de organic workwear, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee. Tot snel bij Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant