Zoekt u voor uw onderneming biologische werkkleding? Bij Outfit kunt u kiezen voor Circuwear, een assortiment aan duurzaam geproduceerde bedrijfskleding. Als de werkkleding afgedragen is, nemen wij deze weer in, en zorgen wij ervoor dat alles wordt hergebruikt en gerecycled. Als u als bedrijf serieus bent over het duurzaam en milieubewust ondernemen, en dit ook wil uitdragen door middel van de werkkleding, bent u bij Circuwear aan het juiste adres.

Circuwear als biologische werkkleding

De productie van nieuw, en verbranding van oud textiel vormt één van de grootste milieu vervuilingsbronnen op aarde. Daarnaast draagt de verfindustrie, het verven van textiel, tot 25% bij aan de watervervuiling wereldwijd. Ondernemingen die duurzaam werken, moeten goed nadenken over de fabrikanten van de werkkleding, de materialen en eventuele werkomstandigheden. Circuwear werkt door afspraken te maken met verschillende bedrijven in de keten. Gezamenlijk kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kleding als grondstof voor nieuwe producten kan worden gebruikt.

Biologische werkkleding van Outfit Company Wear

Circuwear is onderdeel van Outfit, en ons doel is om bij bedrijven bewustzijn te creëren als het gaat om duurzame bedrijfskleding. Wij leveren duurzame werkkleding, en verzamelen de oude kleding in door middel van kledingcontainers. Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot onze duurzame kleding van Circuwear by Outfit? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen, telefonisch of per mail.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct