Circulair textiel

Circulair textiel2021-09-08T16:51:54+02:00

Circulair textiel van hoge kwaliteit. Outfit Company Wear verzorgt duurzame bedrijfskleding die past bij de identiteit van jouw organisatie. De voordelen van circulair textiel? Bedrijfskleding van hoge kwaliteit met aandacht voor het productieproces én tegen een goede prijs. Alleen bij Outfit Company Wear. We bieden u graag een full-service concept aan waarbij werkkleding, opslag en logistiek volledig in onze handen ligt. U heeft er geen omkijken meer naar. Ontdek de mogelijkheden!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Circulair textiel

Over ons full-service concept

Wij doen graag waar we goed in zijn, zodat u het niet hoeft te doen. Ons concept is ontwikkeld om al onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen bij de keuze en afhandeling van nieuwe bedrijfskleding. Hierbij gaan we verder dan anderen! Niet alleen ontwerpen wij de circulaire bedrijfskleding, ook voeren we voorraadbeheer, order picking en managementrapportages uit. We laten u bij ons in de showroom graag zien welke mogelijkheden er zijn! Ook nemen we u mee in het productieproces; van ontwerp naar uitwerking.

Outfit Company Wear

Hoe maak je als organisatie (offline) onderscheidt in de huidige markt? Door te kiezen voor duurzame bedrijfskleding brengt u de huidige brand identity van uw organisatie goed naar buiten. Herkenbaarheid speelt hierbij een belangrijk rol! Van unieke zelf samengestelde bedrijfskleding tot ons standaard assortiment met het logo van het bedrijf. Alles is mogelijk! Onze visie is dat we u willen voorzien van duurzaam geproduceerde bedrijfskledingkleding die écht past. Altijd van hoge kwaliteit!

Neem contact met ons op

We vertellen u vanzelfsprekend graag meer over circulair textiel voor bedrijfskleding. Dit doen we door u uit te nodigen bij ons in Gorinchem! Onder het genot van een goede kop koffie of thee bladeren we samen de collectie door, op zoek naar iets dat perfect past bij uw organisatie. Zien we u snel? Volg ons ook via LinkedIn! Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Outfit Company Wear.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulair textiel

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant