Custom made werkkleding2021-09-08T16:54:44+02:00

Custom made werkkleding vindt u bij Outfit Company wear. Wij denken graag met u mee! Wist u dat wij voorop lopen als het gaat om duurzame bedrijfskleding, op maat gemaakt? Wij weten dat het meer is dan zo maar bedrijfskleding. Uw medewerkers dragen de boodschap van uw bedrijf uit en zijn het visitekaartje. U kunt bij ons kiezen voor standaard en custom made werkkleding. Vraag meer informatie aan!

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Meer informatie ontvangen

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Over Outfit Company Wear

Zoals hierboven benoemd weet Outfit als geen ander dat de bedrijfskleding meer is dan alleen een polo of werkbroek met logo. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Als specialist op gebied van duurzame werkkleding kunnen wij u van passend advies voorzien. Advies op maat is wel zo fijn! Welke kleding past bijvoorbeeld het beste bij de werkzaamheden die worden uitgevoerd? Wij vragen u om een vragenlijst in te vullen en deze naar ons op te sturen. U ontvangt vervolgens van ons een compleet kledingadvies. Vanzelfsprekend kunt u ook al inspiratie opdoen via de catalogi die te vinden zijn op onze website!

De voordelen

Niet alleen kunnen wij u van passende werkkleding voorzien; we doen veel meer! Denk hierbij aan het beheersysteem voor alle kleding inclusief klantenwebshop. U ontvangt een eigen inlog voor het klantportaal waarin u zelf uw keuze kunt maken. Daarnaast kunt u Outfit Company Wear inschakelen voor het wassen van de duurzame bedrijfskleding. Wij ontzorgen u van A tot Z. Daar kunt u zeker van zijn!

Bekijk de collectie

Werkkleding in eigen huisstijl

Meer informatie over de kleding in eigen huisstijl? Via het onderstaande formulier kunt u direct meer informatie aanvragen. Onze collega’s zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Volg ons ook via LinkedIn om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom duurzame bedrijfskleding en Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Daarom Aditech!

De beste werkplek voor goed vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat ze bij Aditech al ruim 28 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij Aditech [...]

Plastic afval = Jack

Dit Oeko-tex gecertificeerde softshell jack is gemaakt van plastic afval. Voor dit jack zijn 94 petflessen verwerkt tot 100% gerecyclede polyester. De voetafdruk van dit jack is aanzienlijk lager dan van een jack [...]

Custom made werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct
Go to Top