Custom made kleding

Custom made kleding2022-07-22T09:25:18+02:00

Custom made kleding bestellen? Outfit Company Wear voorziet uw bedrijf van duurzame bedrijfskleding op maat. Geheel in uw huisstijl of volgens uw ontwerp! Tijdens een afspraak leggen we de mogelijkheden uit. Hierbij kunt u uw wensen uitspreken en kijken wij direct wat mogelijk is. Custom made werkkleding bestelt u bij Outfit! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Duurzame bedrijfskleding

Bij Outfit Company Wear staat het duurzaam produceren van kleding centraal. Dit houdt in dat de werkkleding die wij in het assortiment hebben, tijdens het maak proces geen invloed hebben gehad op mens, dier en milieu. Ontwerp samen met ons uw unieke duurzame kledinglijn. Outfit begrijpt als geen ander dat custom made bedrijfskleding niet alleen maar gaat om het borduren van een logo. Het is veel meer dan dat! Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw organisatie.  Juist om deze reden zijn wij er voor jou. Ontdek de mogelijkheden bij Outfit Company Wear.

Kwaliteit en duurzaamheid samen

Wij horen u denken; Gaan duurzaamheid en kwaliteit qua kleding wel samen? Het antwoord hier op is: ja! Outfit Company Wear streeft er altijd naar om deze twee kenmerken zo dicht mogelijk bij elkaar te houden. We werken alleen maar met partners die ‘eerlijke’ producten fabriceren, van de beste kwaliteit. Wist u dat de fiscus voor duurzame bedrijfskleding een speciale wet- en regelgeving heeft? Lees er meer over op onze website. Vragen? Neem contact met ons op. Outfit helpt u graag verder.

Custom made kleding bestellen

Heeft u al een ontwerp in gedachten wat u graag met ons wil bespreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier. Uiteraard neemt Outfit Company Wear zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever direct een medewerker spreken? Bel ons dan via 0183-634 377.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Custom made kleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant