Custom made polos

Custom made polos2021-09-08T16:54:24+02:00

Custom made polos bestellen doet u natuurlijk bij Outfit Company Wear. Waarom? Wij zijn dé geschikte partij voor het leveren van duurzame bedrijfskleding op maat. Dit doen we al vele jaren! Denk bijvoorbeeld aan betaalbare custom made polo’s of werkbroeken. Allemaal in het assortiment van Outfit Company Wear. Maak een afspraak om de duurzame bedrijfskleding met ons door te nemen. Wij geven u graag advies op maat. Wij hopen u snel te spreken!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Meer dan alleen een logo

Outfit Company Wear brengt uw huisstijl en boodschap tot leven. Dit doen we door bedrijfskleding te kiezen die past de stijl van de organisatie. Maar ook kijken we bijvoorbeeld naar welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Een nette polo voor de binnendienst of een stevige werkbroek voor de buitendienst? De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag er naar tijdens uw afspraak. We geven u graag wat voorbeelden. Ook kunt u ontdekken wie u is voorgegaan! Bekijk nu onze website.

Inspiratie opdoen

Op onze website vindt u een overzicht van alle partners waar wij mee samen werken om de custom made bedrijfskleding te leveren. Vanzelfsprekend leveren wij aan veel verschillende branches. Van horeca tot detailhandel en scheepvaart. Dat maakt onze werkkleding bijzonder. Het is geschikt voor iedereen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Outfit Company Wear. Onze organisatie vindt het belangrijk dat we alleen bedrijfskleding leveren waarbij genoeg aandacht is voor mens, dier en milieu.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Outfit Company Wear vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Maak een afspraak bij ons of neem contact met ons op. Dit kunt u doen via het onderstaande contactformulier. Goed om te benoemen is dat wij zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen. Volgt u ons al op LinkedIn? Hier delen wij de nieuwste ontwikkelingen bij Outfit en vertellen wij u alles over duurzame bedrijfskleding. Tot snel!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Custom made polos

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant