Custom made sportswear

Custom made sportswear2021-09-08T16:54:21+02:00

Bij Outfit Company Wear kun je naast bedrijfskleding ook terecht voor custom made sportwear! Sportkleding geheel op maat gemaakt. Doet uw organisatie bijvoorbeeld mee aan een sporttoernooi? Dan kunt u bij ons perfecte sportkleding op maat bestellen. Goed om te benoemen is dat wij de duurzame sportkleding geheel in uw huisstijl kunnen laten maken. Ontdek de mogelijkheden bij Outfit Company Wear!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Sportwear & workwear

Outfit Company Wear is uw partner als het gaat om duurzame sport- en werkkleding. We nodigen u graag uit bij ons op kantoor om de mogelijkheden door te spreken. Dit doen we aan de hand van een speciale vragenlijst. Op deze manier kunnen wij u voorzien van een kledingadvies op maat! Als u eerst inspiratie op wil doen, kunt de beschikbare catalogi van onze partners, op onze website bekijken. Vragen over het customizen van de duurzame bedrijfskleding of sportkleding? Stel deze via het onderstaande formulier! Of bekijk direct de catalogi van onze duurzame partners.

Circuwear door Outfit

Het recyclen van oude bedrijfskleding en sportkleding. Dat is circuwear by Outfit! Wij nemen graag uw gedragen kleding retour, zodat we er voor kunnen zorgen dat deze op een juiste manier worden gerecycled. De kleding worden bijvoorbeeld verwerkt tot grondstoffen voor andere producten. Outfit Company Wear draagt op deze manier graag bij aan het duurzaam ondernemen in de markt! Wilt u graag uw oude werkkleding bij ons inleveren? Neem direct contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen

Uiteraard geven we u graag meer informatie over onze dienstverlening! Vraag naar de mogelijkheden van duurzame sportkleding en bedrijfskleding. Dit kunt u doen door hieronder uw vraag te stellen. Via de LinkedInpagina van Outfit delen wij het nieuws rondom duurzame bedrijfskleding. Daarnaast lichtten wij ook onze nieuwste projecten uit. Volgt u ons al? Wij hopen snel met u in contact te komen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Custom made sportswear

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant