Werkkleding op maat

Werkkleding op maat2021-10-27T10:30:06+02:00

Wilt u graag werkkleding op maat laten maken? Dan bent u aan het juiste adres bij Outfit Company Wear! Al meer dan 25 jaar kunt u bij ons terecht voor het laten maken van duurzame bedrijfskleding en accessoires. Dit kan onder andere zijn sportkleding, promotiekleding of werkkleding. Ons doel is om de juiste bedrijfskleding te creëren die aansluit bij de identiteit van uw bedrijf. Bij ons in het assortiment vindt u verschillende merken terug. Deze zijn allemaal duurzaam gemaakt.

Mocht u onze volledige collectie aan merken willen zien, dan kunt u deze hier bekijken.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Werkkleding op maat laten maken door Outfit Company Wear

Bij Outfit Company Wear staat duurzaamheid voorop. U kunt er daarom ook verzekerd van zijn dat al onze kledingstukken duurzaam worden geproduceerd en bedrukt. Verder zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en werken wij alleen maar samen met partners die ook duurzaam produceren. Zo zorgen wij voor eerlijke fabricage. Naast dat wij de bedrijfskleding voor u kunnen produceren, kunnen wij het ook voor u wassen. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat de kleren worden opgehaald, worden gewassen en vervolgens weer terug worden gebracht bij u op locatie.

Het recyclen van bedrijfskleding

Als u een nieuwe stap wilt nemen met uw bedrijf in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dan kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfskleding te laten maken van gerecyclede bedrijfskleding. Van oude ingeleverde bedrijfskleren worden nieuwe grondstoffen gemaakt, waar vervolgens weer de nieuwe kleren van worden geproduceerd. Op deze manier geef je oude kleren weer een nieuw doel en wordt er minder textielstof verbruikt. Dit is namelijk een van de grootste vervuilers van de wereld. Als u voor deze optie kiest krijgt u ook een erkenning hiervan op uw bedrijfskleding. Dit zorgt voor een positief beeld naar uw klanten en partners.

Contact

Om werkkleding op maat te laten maken, kunt u het best contact met ons opnemen. Hieronder vindt u het invulformulier. Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk te reageren.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Don’t waste it, wear it!

Wie had er ooit gedacht dat koffiedrab zou worden toegepast als grondstof voor kledingstoffen. Deze polo is gemaakt van Koffiedrab gemixt met gerecycled polyester. Dat levert een enorme besparing op van water en [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Go to Top