Bedrijfskleding op maat

Bedrijfskleding op maat2022-11-10T11:34:09+01:00

Op zoek naar bedrijfskleding op maat voor uw organisatie? Ontwerp een unieke kledinglijn met Outfit Company Wear! Samen met u ontwerpen we graag maatwerk bedrijfskleding die écht past bij identiteit van uw bedrijf, de medewerkers en de toepassing.

Bedrijfskleding op maat voor elk bedrijf

Voor elk bedrijf en iedere toepassing kunnen we geschikte bedrijfskleding realiseren. Zo hebben wij al voor zeer uiteenlopende bedrijven kledinglijnen mogen realiseren. Bijvoorbeeld Amac, Beekse Bergen, Bouwcenter en Damen. Waar we bij ieder bedrijf opletten is dat de bedrijfskleding comfortabel zit en er professioneel uitziet. Het werk zal hierdoor efficiënter en plezieriger verlopen. Wil je ook unieke bedrijfskleding op maat laten realiseren voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle wensen en behoeften om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Bedrijfskleding
Pand Outfit Company Wear
Duurzame bedrijfskleding

Volledige ontzorging op het gebied van bedrijfskleding

Bij ons kun je niet alleen terecht voor bedrijfskleding, maar voor maximale ontzorging. Ons full service concept is in het leven geroepen om klanten alle zorgen uit handen te nemen. Niet alleen bij de keuze, maar ook de handling van bedrijfskleding. Zo bieden wij onder andere de mogelijkheid om de kledingvoorraad en logistieke afhandelingen op ons te nemen. Ook geven wij besteladvies en monitoren wij financiële rapportages. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan!

Bedrijfskleding op maat bij Outfit Company Wear

Bij Outift Company Wear bieden we kleding en accessoires van verschillende merken, waaronder Helly Hansen en Hakro. Alle merken die wij aanbieden produceren hun kleding en accessoires op een eerlijke manier. We hechten als bedrijf namelijk veel waarde aan duurzaamheid. Je kunt zelf kiezen met welk merk jij jouw bedrijfskleding wilt samenstellen. Natuurlijk geven wij graag advies over welk merk past bij uw bedrijf en de toepassing.

Veelgestelde vragen over bedrijfskleding op maat

Wat is goede bedrijfskleding?2022-11-10T10:48:06+01:00

Goede bedrijfskleding heeft 3 belangrijke kenmerken:

  1. Het moet van goede kwaliteit zijn
  2. Het moet lekker zitten
  3. Het moet passen bij de identiteit van jouw bedrijf
Is bedrijfskleding zakelijk aftrekbaar?2022-11-10T11:28:23+01:00

De kosten van de aanschaf van werkkleding is in principe fiscaal aftrekbaar. Je moet je alleen wel aan een aantal regels houden, want de Belastingdienst ziet niet iedere zakelijke outfit als bedrijfskleding. Zo moet de bedrijfskleding alleen geschikt zijn voor werk en dus niet voor privé, moet er een logo zichtbaar zijn en moet kleding op werk blijven. Twijfel je of jouw bedrijfskleding zakelijk aftrekbaar is? Dan adviseren we je graag!

Wie moet bedrijfskleding wassen?2022-11-10T11:18:05+01:00

Bedrijfskleding wassen, repareren en onderhouden is volgens de Arbo wet de verantwoordelijkheid van de werkgever. Kies je ervoor om jouw werknemers het zelf te laten wassen, dan moet hier een vergoeding tegenover staan. Om jou te ontzorgen biedt Outfit Company Wear een full-service concept aan waarbij we jouw bedrijfskleding centraal wassen. We halen kleding op, wassen het en brengen het fris weer terug.

Meer informatie over maatwerk bedrijfskleding?

Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden van bedrijfskleding op maat en ons full-service concept. Heb je nog vragen over onze service? Of kunnen we je al ergens bij helpen? Neem dan snel contact met ons op!

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Duurzame bedrijfskleding

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Ga naar de bovenkant