Op zoek naar bedrijfskleding op maat voor uw organisatie? Ontwerp een unieke kledinglijn met Outfit Company Wear! Samen met u ontwerpen we graag maatwerk bedrijfskleding die écht past bij identiteit van uw bedrijf, de medewerkers en de toepassing.

Bedrijfskleding op maat voor elk bedrijf

Voor elk bedrijf en iedere toepassing kunnen we geschikte bedrijfskleding realiseren. Zo hebben wij al voor zeer uiteenlopende bedrijven kledinglijnen mogen realiseren. Bijvoorbeeld Amac, Beekse Bergen, Bouwcenter en Damen. Waar we bij ieder bedrijf opletten is dat de bedrijfskleding comfortabel zit en er professioneel uitziet. Het werk zal hierdoor efficiënter en plezieriger verlopen. Wil je ook unieke bedrijfskleding op maat laten realiseren voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle wensen en behoeften om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Bedrijfskleding
Pand Outfit Company Wear
Duurzame bedrijfskleding

Volledige ontzorging op het gebied van bedrijfskleding

Bij ons kun je niet alleen terecht voor bedrijfskleding, maar voor maximale ontzorging. Ons full service concept is in het leven geroepen om klanten alle zorgen uit handen te nemen. Niet alleen bij de keuze, maar ook de handling van bedrijfskleding. Zo bieden wij onder andere de mogelijkheid om de kledingvoorraad en logistieke afhandelingen op ons te nemen. Ook geven wij besteladvies en monitoren wij financiële rapportages. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan!

Meer informatie ontvangen

Bedrijfskleding op maat bij Outfit Company Wear

Bij Outift Company Wear bieden we kleding en accessoires van verschillende merken, waaronder Helly Hansen en Hakro. Alle merken die wij aanbieden produceren hun kleding en accessoires op een eerlijke manier. We hechten als bedrijf namelijk veel waarde aan duurzaamheid. Je kunt zelf kiezen met welk merk jij jouw bedrijfskleding wilt samenstellen. Natuurlijk geven wij graag advies over welk merk past bij uw bedrijf en de toepassing.

Bekijk de collectie

Meer informatie over maatwerk bedrijfskleding?

Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden van bedrijfskleding op maat en ons full-service concept. Heb je nog vragen over onze service? Of kunnen we je al ergens bij helpen? Neem dan snel contact met ons op!

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Duurzame bedrijfskleding

Outfit nieuws

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]