Bent u op zoek naar biologische bedrijfskleding voor uw onderneming? Outfit produceert de duurzame bedrijfskleding Circuwear op een duurzame manier. De oude kleding recycelen we vervolgens tot andere producten. Circuwear by Outfit is ideaal als uw bedrijf serieus is over duurzaam ondernemen, en dit ook uit wil dragen in de bedrijfskleding.

Circuwear als biologische bedrijfskleding

De textielproductie en verbranding van oud textiel is één van de grootste bronnen van milieuvervuiling op de wereld. Daarnaast wordt maar liefst 25% van de watervervuiling veroorzaakt door het verven van textiel. Als duurzame onderneming is het belangrijk om na te denken over manieren om deze vervuiling te minimaliseren. Bij het gebruik van bedrijfskleding valt veel winst te behalen, als je goed nadenkt over bijvoorbeeld fabrikanten, de werkomstandigheden en de materialen. Circuwear sluit hierop aan, door afspraken te maken met verschillende bedrijven in de productieketen met betrekking tot het hergebruiken van materialen.

Biologische bedrijfskleding van Outfit Company Wear

Circuwear is een onderdeel van Outfit, en met Circuwear maken wij ondernemingen bewust van de mogelijkheden van duurzaam ondernemen op het gebied van bedrijfskleding. Wij verzorgen voor u een kledingcontainer, die wij periodiek legen. Verder houden wij u op de hoogte en geven alle informatie met betrekking tot de recycle processen. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over Circuwear als bedrijfskleding voor uw onderneming? Neemt u gerust contact met ons op.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken