Duurzame bedrijfskleding aanschaffen

Duurzame bedrijfskleding aanschaffen2021-05-19T14:21:28+02:00

Wilt u duurzame bedrijfskleding aanschaffen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Outfit Company Wear is de partij waaraan u uw nieuwe bedrijfskleding wilt toevertrouwen. Zeker wanneer we vertellen dat onze bedrijfskleding duurzaam is en u een positieve bijdragen levert aan het milieu wanneer u voor ons kiest. Bij Outfit Company Wear zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt u een custom made ontwerp laten maken!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Custom made productie

Wilt u er echt uitspringen met uw nieuwe duurzame bedrijfskleding? Dan is het een optie om te kiezen voor een custom made productie. Bij Outfit Company Wear hebben we al 25 jaar ervaring en weten we wat de vraag is van onze klanten. Hierdoor kunnen we volledig met u meedenken en zijn we u meestal al een stap voor. We begeleiden u volledig in dit proces en vinden ontzorgen enorm belangrijk.

Wanneer u kiest voor een custom made productie, zal u eerst een gesprek hebben met onze ontwerpers en styliste. Hier kunt u aangeven wat voor gevoel de kleding moet uitdragen en aan welke eisen het moet voldoen. Ons gespecialiseerde vak team zal dan aan de slag gaan met het ontwerpen van patronen en het bedenken van ontwerpen. Uw huisstijl zal wanneer u dit wenst worden meegenomen in deze ontwerpen en wellicht een frisse touch krijgen. Maar ook wanneer u een geheel nieuwe huisstijl wilt, weten onze specialisten daar raad mee. Onze kwaliteit is verbluffend! Meer te weten komen over voorgaande projecten? Volg ons op LinkedIn!

 Duurzame bedrijfskleding aanschaffen

Als u bij Outfit Company Wear kiest voor het recyclen van bedrijfskleding, noemen we dit Circuwear. Wanneer uw personeel al bedrijfskleding draagt, kunnen we die innemen en afhankelijk van de huidige staat, volledig recyclen tot nieuwe duurzame bedrijfskleding. Op deze manier kunnen we de bedrijfskleding verduurzamen voor bedrijven die circulair willen ondernemen. Ook zal dit in het label van de kleding komen te staan. Uw personeel zal dus ongetwijfeld kennis nemen van het feit dat de kleding duurzaam is. Daar kunnen alleen maar positieve reacties op komen! Wilt u meer lezen over Circuwear?

Contact | Outfit Company Wear

Bent u enthousiast geworden over duurzame bedrijfskleding aanschaffen? Dat horen we graag! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina! We beantwoorden uw vragen dan zo snel mogelijk. Wilt u een bezoekje brengen aan onze showroom en onze eerdere projecten en kwaliteit zelf ervaren? Dat kan! U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Gorinchem!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant