Duurzame beroepskleding

Duurzame beroepskleding2021-09-08T16:55:31+02:00

Bent u op zoek naar duurzame beroepskleding? Dan bent u bij Outfit Company Wear aan het juiste adres. Wij maken en ontwerpen beroepskleding die de look van uw bedrijf naar een andere niveau zullen tillen. Wat u ook wilt uitdragen met uw bedrijf, we duiken erin tot wel alle informatie hebben om de perfecte duurzame beroepskleding voor u te realiseren. Oufit Company Wear doet nog veel meer zoals het uit handen nemen van de logistiek rompslomp en we bieden de mogelijkheid om het was proces uit handen te geven. We vinden het belangrijk om te ontzorgen en u de beste services te bieden.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Eerlijke fabricage

Bij Outfit Company Wear vinden we een eerlijke fabricage enorm belangrijk. We streven naar een continue verbetering van de kwaliteit van onze producten en denken mee met onze klanten. We werken alleen samen met partners die op een eerlijke manier produceren. We introduceren graag aan u ‘Circuwear by Outfit’. Dit staat voor het recyclen van bedrijfskleding. Outfit Company Wear neemt dan uw afgedragen bedrijfskleding in en zorgt ervoor dat deze kleding wordt gerecycled en verwerkt tot nieuwe grondstoffen. Dit is uiteraard afhankelijk van de huidige stofkwaliteit van uw bedrijfskleding. Op deze manier weten we bedrijfskleding duurzaam te maken voor alle bedrijven en organisaties die dit belangrijk vinden.

Hoe werkt het

Voor de recycling zijn er met diverse partners afspraken gemaakt. Wanneer u bij ons bedrijfskleding aanschaft, is er de mogelijkheid dat wij een kledingcontainer meeleveren. Hier kan de afgedragen bedrijfskleding in. Wij zorgen dat deze kleding periodiek wordt opgehaald, gerecycled en wordt hergebruikt.

Duurzame beroepskleding

Duurzame beroepskleding draagt in positieve zin bij aan het imago van uw bedrijf. Ook voor uw eigen gevoel heeft het uiteraard een voordeel gezien u uw steentje bijdraagt aan het milieu. Het verven van katoen is namelijk een enorme vervuiling voor het water. Ook is duurzame beroepskleding voordelig voor uw personeel. Duurzame stoffen zitten namelijk lekkerder en voelen vaak zachter. Daarbij zijn duurzame stoffen van betere kwaliteit waardoor deze langer meegaan. Ook onder consumenten heeft het duurzaam ondernemen een positief effect. Dit wordt steeds belangrijker gevonden. Volg ons op LinkedIn voor nog meer nieuwtjes!

Wilt u contact opnemen?

Bent u benieuwd geworden of duurzame bedrijfskleding voordelig voor uw bedrijf kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op! We beantwoorden graag al uw vragen en denken mee met mogelijk oplossingen. Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom in Gorinchem? Dan kunt u een afspraak maken. Hier kunt u onze toppers in actie zien en vrijblijvend ontdekken of Oufit Company Wear de partij voor u is. We hopen u snel te zien!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant