Informatie over duurzame bedrijfskleding2021-09-08T16:56:05+02:00

Bent u op zoek naar informatie over duurzame bedrijfskleding? Outfit Company Wear is al jaren een gespecialiseerd en duurzaam bedrijf in bedrijfskleding. We informeren u graag over alle mogelijkheden en voordelen. Bedrijfskleding kan de algemene ervaring over uw bedrijf beïnvloeden en heeft wanneer deze kleding stijlvol is een positieve invloed. Onze medewerkers hebben een hart voor hun vakken en beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Meer informatie ontvangen

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-03-07T16:57:28+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist u bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maakt u als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2021-05-03T16:44:40+02:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kunt u bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2021-05-03T16:44:17+02:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat uw medewerkers en partners zien dat u bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe uw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2021-05-03T16:43:04+02:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist u dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Goed voor het milieu

Dat het milieu wordt belast door productie is geen verrassing. Dat de textielindustrie een van de belastende factoren is, is voor veel mensen wel een verrassing. Zo verdwijnt er alleen in Nederland jaarlijks 160 miljoen kilo textiel in de verbrandingsoven. Dat moet en kan beter. Outfit Company Wear draagt daar graag aan bij door duurzaam bedrijfskleding te ontwerpen en alleen samen te werken met partijen die ook duurzaam ondernemen. Op deze manier weet u dat wanneer u in zee gaat met Outfit Company Wear, u het milieu een stuk minder belast. Als dat niet goed is voor uw bedrijfsnaam.

Wat de textielproductie ook zo vervuilend maakt, is dat er tijdens de productie gebruik gemaakt word van chemische hulpmiddel. Deze belanden in de grond en in het water wat enorm schadelijk is. Wanneer u voor duurzame bedrijfskleding kiest, draagt u bij aan een gezondere omgeving voor mensen, dieren een natuurlijk de natuur.

Informatie over duurzame bedrijfskleding

Wanneer u bij Outfit Company Wear voor bedrijfskleding kiest, zijn er vele mogelijkheden en voordelen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bedrijfskleding duurzaam is. Ook kunt u kiezen voor custom made bedrijfskleding. Onze ontwerpers gaan dan aan de slag met uw wensenlijstje en ontwerpen patronen en stylen die passen bij uw vraag en bedrijf. We hebben al voor veel bedrijven een custom ontwerp gemaakt. Hier zijn we enorm trots op en wanneer u benieuwd bent naar onze voorgaande projecten, vindt u deze op de homepage. Wilt u helemaal niks meer missen over Outfit Company Wear? Dan kunt u ons volgen op LinkedIn!

Bekijk de collectie

Contact | Outfit Company Wear

Wilt u nog meer informatie over duurzame bedrijfskleding? Onze medewerkers staan u graag te woord! U kunt gemakkelijk en vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Ook kunt een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom. Deze vindt u in Gorinchem. Maak gemakkelijk een afspraak. We hopen dat u enthousiast bent geworden over duurzame bedrijfskleding en dat uw medewerkers binnenkort in een prachtig design werken van Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Kleding met ingebouwde “airco”!

Stoffen die voor sportkleding worden toegepast hebben zich het laatste decennium enorm ontwikkeld. Comfortabeler en ook functioneler. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de cool-dry technologie, die ervoor zorgt dat transpiratievocht wordt afgevoerd terwijl je [...]

Wij zoeken een Magazijn MEESTER!

Wij zoeken een Magazijn MEESTER! Als magazijnmeester bij Outfit company wear is geen dag hetzelfde. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande bestellingen. Je richt het magazijn in voor onze [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct
Go to Top