Kopen duurzame bedrijfskleding2021-09-08T16:54:54+02:00

Kopen duurzame bedrijfskleding? Bij Oufit Company Wear vindt u alle modellen in onze showroom! Ook is er de mogelijkheid om een uniek design te laten ontwerpen door onze designers en ontwerpers. Deze zullen voor u aan de slag gaan en zullen u overdonderen met resultaat. Outfit Company Wear heeft al ruim 25 jaar aan ervaring en dat ziet u terug in onze service en kwaliteit. We vertellen u er graag meer over.

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Meer informatie ontvangen

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Service | Outfit Company Wear

Bij Outfit Company Wear vinden we het bieden van een uitstekende service enorm belangrijk. Dit merkt u bijvoorbeeld in onze communicatie. We houden u goed op de hoogte over de voortgang van het proces. Ook in onze kwaliteit ziet u onze services terug. Zo werken we alleen samen met bedrijven waarvan we weten dat deze duurzaam ondernemen en uitstekende kwaliteit bieden. Daarbij bieden we ook nog extra services. Zo kunt u de gehele logistieke rompslomp uit handen laten nemen. Wij zorgen dan dat de eventuele oude bedrijfskleding wordt opgehaald en zorgen daarna dat uw medewerkers worden voorzien van nieuwe duurzame bedrijfskleding in de juiste maat. Wanneer u nog meer uit handen wilt geven, is er ook de mogelijkheid om uw bedrijfskleding door Oufit Company Wear te laten wassen. We halen de kleding dan op vaste momenten op en brengen deze gewassen weer terug.

Kopen duurzame bedrijfskleding

Wanneer u duurzame bedrijfskleding wilt aanschaffen, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen voor een van onze vaste modellen. Deze kunt u indien gewenst bijschaven naar uw ideale ontwerp. Ook is er de mogelijkheid om een volledig custom ontwerp te laten maken. Onze vakkundige zullen u dan volledig begeleiden. Uw bedrijf wordt volledig onder de loep genomen wat huisstijl betreft. Maar ook de identiteit en de toekomst van uw bedrijf wordt meegenomen tijdens het ontwerpen van geheel unieke bedrijfskleding.

Meer weten? Neem dan vooral een kijkje op onze LinkedIn pagina.

Bekijk de collectie

Wilt u contact opnemen?

Wilt u contact opnemen met Outfit Company Wear en bent u enthousiast geworden over het kopen duurzame bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. U vindt dit formulier op deze pagina. Heeft u vragen of opmerkingen? Deze kunt u ook laten weten via het contactformulier. Mocht u een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Gorinchem willen brengen, kunt u gemakkelijk een afspraak maken. Onze medewerkers zullen u dan alles vertellen over de mogelijke voordelen van duurzame bedrijfskleding. We hopen u snel te zien bij Oufit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Restyling collectie Helly Hansen werkschoenen

De Helly Hansen werkschoenen zijn lichtgewichten en zwaargewichten in één. Ze wegen "haast niets" en qua prestaties behoren deze nieuwe modellen bij de zwaargewichten. De nieuwste technieken en materialen zorgen voor optimale bescherming. Helly [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct
Go to Top