Waarom duurzame bedrijfskleding?

Waarom duurzame bedrijfskleding?2021-05-10T10:43:07+02:00

Waarom duurzame bedrijfskleding? Duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Daar dragen wij van Outfit graag ons steentje aan bij. Al meer dan 25 jaar zijn wij een specialist op het gebied van duurzame bedrijfskleding. We voeren met veel plezier en passie ons werk uit. Dit ziet u terug in onze kwaliteit en service. Bent u op zoek naar een duurzame kledinglijn van a tot z in eigen huisstijl. Dan is Outfit Company Wear de perfecte match. Special made producties zijn namelijk onze specialiteit.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Waarom duurzame bedrijfskleding

Wat Outfit Company Wear belangrijk vindt

Wat we bij Outfit Company Wear echt belangrijk vinden, is eerlijke fabricage. Daarom werken we alleen samen met partners die op een eerlijke manier produceren. Wij nemen uw afgedragen bedrijfskleding in en zorgen dat deze kleding gerecycled wordt. Afhankelijk van de stofkwaliteit is het zelfs mogelijk om kleding volledig te recyclen tot nieuwe duurzame bedrijfskleding. Op deze manieren weten we bedrijven en organisaties die circulair willen ondernemen, te ondersteunen.

Daarbij zijn we ook actief bezig met het perfectioneren van onze kwaliteit. We streven continue naar het verbeteren van de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Lees meer over onze kwaliteit.

De redenen voor duurzame bedrijfskleding

Er zijn genoeg redenen om voor duurzame bedrijfskleding te kiezen. Een goed voorbeeld is het positieve effect op het milieu. De textielindustrie is een enorm belastende factor voor het milieu. Wanneer u voor duurzame bedrijfskleding kiest, draagt u bij aan een gezondere omgeving voor mensen, dieren een natuurlijk de natuur.

Ook heeft duurzame bedrijfskleding een positief effect op uw bedrijfsnaam. Duurzamer opereren creëert een gevoel van vertrouwen bij uw doelgroep. Daarbij wordt kinderarbeid uitgesloten wanneer u kiest voor duurzame bedrijfskleding. En de kwaliteit is ook een stuk beter wanneer u de keuze maakt om voor een duurzamer alternatief te gaan. Uw personeel in eerlijke kleding, dat moet een goed gevoel geven!

Duurzame bedrijfskleding speelt een enorm belangrijke omdat je onderscheid kan maken in de huidige markt. De mogelijkheden om met bedrijfskleding te communiceren, worden vaak nog niet optimaal benut. Meer lezen over Corporate Fashion?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een goed gevoel gekregen over de redenen voor duurzame bedrijfskleding? Neem vrijblijvend contact met ons op onderaan deze pagina of bel ons! Onze medewerkers vertellen graag met passie wat duurzame bedrijfskleding voor uw bedrijf kan betekenen. Wilt u nog meer te weten komen over Outfit Company Wear, dan kunt u onze LinkedIn pagina bezoeken.

We hopen snel iets van u te horen!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Don’t waste it, wear it!

Wie had er ooit gedacht dat koffiedrab zou worden toegepast als grondstof voor kledingstoffen. Deze polo is gemaakt van Koffiedrab gemixt met gerecycled polyester. Dat levert een enorme besparing op van water en [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Go to Top