Aditech is een specialistisch uitzendbureau in techniek, die garant staat voor topkwaliteit voor werkzoekenden en opdrachtgevers die vacatures in de techniek zoeken of willen uitzetten. Doordat kwaliteit en service bij Aditech hoog in het vaandel staan, kunnen zij zich al jarenlang rekenen tot de top van leveranciers in technisch personeel.

De medewerkers van Aditech zijn sinds dit voorjaar duidelijk herkenbaar in modische en functionele werkkleding die helemaal past bij Aditech. Voor ons bleef het niet bij alleen het ontwikkelen van een nieuwe kledinglijn. Wij hebben in samenwerking met Aditech ook een unieke webshop ontwikkeld, zodat de medewerkers online eenvoudig kleding kunnen bestellen. Aan de achterkant heeft het management van Aditech alle mogelijkheden om relevante management informatie in te zien zodat ook de bedrijfseconomische kant van bedrijfskleding op de voet kan worden gevolgd.

Bekijk de webshop van Aditech via http://www.webshop.aditech.nl . PS. In de webshop zijn de artikelen niet zichtbaar doordat dit een afgeschermde omgeving is.