Graag staan wij even stil bij een essentieel aspect van veiligheid op de werkvloer – werkschoenen. We begrijpen allemaal het belang van hoogwaardige werkschoenen die bescherming bieden en tegelijkertijd comfortabel zijn.

Atlas staat al jaren bekend als een toonaangevende fabrikant van kwalitatieve werkschoenen. Hun toewijding aan innovatie en vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk paar schoenen dat ze produceren. Dit was voor ons duidelijk zichtbaar tijdens ons bezoek aan de fabriek in Dortmund. Bekijk video.

Wat maakt Atlas zo bijzonder?

  1. Veiligheid: Atlas werkschoenen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met beschermende neusjes en antiperforatiezolen om letsel door vallende voorwerpen of scherpe materialen te voorkomen.
  2. Comfort: Atlas begrijpt dat comfort essentieel is voor langdurig dragen op de werkvloer. Hun schoenen zijn ergonomisch ontworpen, bieden uitstekende demping en hebben ademende eigenschappen om de hele dag door frisheid en comfort te garanderen.
  3. Duurzaamheid: De werkomgeving kan veeleisend zijn, maar Atlas werkschoenen kunnen de uitdagingen aan. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, waardoor ze lang meegaan en een uitstekende investering vormen.
  4. Stijlvol design: Atlas combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp. Hun werkschoenen zien er niet alleen professioneel uit, maar zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Daarnaast verkrijgbaar met verschillende sluitingen: rits, veter of boa.

 

Europese veiligheidsnormen

De schoenen voldoen aan ISO 20345 Europese standaard voor veiligheidsschoenen, ISO 20349:2017 Europese norm voor gieter- & lasnormen en ISO 20349 1 & 2 laarzen voor gieters en lassers.

Voetscan met app

Handig is de app waarmee je eenvoudig een voetscan kan maken. Zo heb je altijd de juiste schoen aan.

Als je op zoek bent naar werkschoenen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid, neem dan nu een kijkje in hun assortiment. Ontdek zelf waarom ze de favoriete keuze zijn van professionals over de hele wereld.

Samen streven we met zijn allen naar een veiligere en productievere werkomgeving. Laten we de veiligheid serieus nemen, kies voor kwaliteit. Bekijk de catalogus van Atlas.