Outdoor-sporters weten ’t allang: Goede thermo-onderkleding is, met name in de winter, heel belangrijk om “droog” en warm te blijven. De meeste Outdoor-workers zijn daarentegen vaak nog sceptisch als het gaat om het dragen van thermo-onderkleding. Ze zien er vaak het nut niet van in.

Hoogwaardige collectie

ook werkgevers staan er vaak niet bij stil dat thermokleding bijdraagt aan de gezondheid van werknemers en een lager ziekteverzuim tot gevolg zal hebben.

Het uit de sportwereld bekende A-merk ‘Craft’ heeft een hoogwaardige collectie thermo-onderkleding, die comfortabel draagt en een hoge thermische werking heeft. Het geabsorbeerde zweet verdampt meteen aan de oppervlakte of wordt doorgegeven aan de volgende kleding laag. Thermo-onderkleding zorgt er dus voor dat je de hele dag “droog” en warm blijft. Craft heeft verschillende collecties voor warme en koele omstandigheden en alles daar tussenin.

De juiste thermo-onderkleding moet worden afgestemd op de werkomstandigheden, de drager én op de kleding die er overheen wordt gedragen. Wilt u meer informatie over thermo-onderkleding? Outfit company wear geeft u graag advies! Neem contact op.

Craft thermo-onderkleding de hele maand Januari met 10% extra korting

Direct meer informatie ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.