We zijn allemaal Corona moe en thuiswerken is niet altijd zo leuk als het aanvankelijk leek. Toch heeft thuiswerken ook zo z’n voordelen! Het scheelt bijvoorbeeld veel keuzestress over je dagelijkse work-outfit ; ).

Met deze “Hoodie van de Zaak” hoef je daar helemaal niet meer over na te denken en zit je prettiger achter je laptop dan ooit tevoren.  Lekker warm en super zacht, precies wat je nodig hebt nu het buiten kouder wordt. De Hoodies van het merk Stanley/Stella zijn gemaakt van duurzame stoffen en worden met respect voor de mens en het milieu geproduceerd. Neem contact op voor meer informatie over onze hoodies!

Het modelabel STANLEY/STELLA staat voor kleding die wordt geproduceerd met respect voor de mens en het milieu. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die je met trots kan dragen. Stanley/Stella zorgt voor een nieuw elan in de textielwereld met als resultaat een humaan, ethisch en ecologisch verantwoord productieproces. Zij voldoen als een van de eerste textielmerken aan de hoge standaard, die de belangrijke kleding keurmerken stellen aan de productie van duurzame kleding. Klik hier om meer te lezen over Stanley/Stella.